Hoe maak ik een database aan?

1. Login in uw controlpaneel http://uwdomein.nl:2222 (vervang hierbij 'uwdomein.nl' door uw eigen domeinnaam)
2. Druk op de knop "Mysql databases"
3. Druk bovenaan op de link "maak een nieuwe database aan"
4. Vul de vakken in en druk op create ( "Maak aan" ) , de database is nu aangemaakt.
5. U kunt nu inloggen in phpMyAdmin via: http://www.uwdomein.nl/phpMyAdmin/ (vervang hierbij 'uwdomein.nl' door uw eigen domeinnaam)
6. Uw username begint altijd met uw gebruikersnaam, gevolgd door een underscore
7. Uw databasenaam begint altijd met uw gebruikersnaam, gevolgd door een underscore