Domeinregistratie
Contact
Missing Code

Fysio webdesign stopt.. exas.nl gaat verder!


18 apr 2018 : 09:25

Geschreven door: Beheerder

 Niets    Algemeen

fysiowebdesign.jpg

Zoals te lezen op de website van Peter Bar gaat hij stoppen met het bouwen en onderhouden van websites..Zoals te lezen op de website van Peter Bar https://www.fysiowebdesign.nl/ gaat hij stoppen met het bouwen en onderhouden van websites behalve zorgvergoeding.com, Peter, je bent altijd een zeer gewaardeerde collega geweest en er is veel begrip voor je besluit. Dank ook voor je lovende woorden!

Vragen over voortzetting van de service van Peter wanneer u al klant bent of wil worden? Mail naar service@exas.nl of bel 31(0) 6 34768107 voor meer info!


FysioWebdesign stopt met het fabriceren van nieuwe websites voor fysiotherapiepraktijken en andere kleine zelfstandigen.
Bär Webdesign blijft nog wel de handelsnaam van het bedrijf achter de websites www.Fysiovergoeding.nl en www.Zorgvergoeding.com 
De websites en services van Fysiovergoeding blijven gewoon bestaan.

We adviseren onze klanten om over te stappen naar Exas Internet Services van Alex van Wingerden. Hij kan de bestaande website prima verder onderhouden en er voor zorgen dat u ook in de nabije en verder toekomst een veilige site heeft, die voldoet aan eisen als bijvoorbeeld de AVG.

Alex is de technicus die ook Fysiovergoeding heeft helpen opzetten en verzorgt daarin alle IT specialiteiten, hij is de bouwer van de veel geprezen webservice die polisinformatie projecteert in uw patientenkaart van uw administratieve software.
Hij heeft o.a. voor FysioWebdesign jarenlang de techniek en hosting verzorgt. Kortom hij weet van de hoed en de bijbehorende rand.

We raden u hem dan ook aan en u kunt hem bereiken via  https://www.exas.nlNieuwscategorieën

` To Top